Omaisneuvonta

Tarvitsetko tukea äitisi tai isäsi asioiden hoidossa ? Olisiko mielekkäämpää ja helpompaa hoitaa asioita yhdessä ammatti-ihmisen kanssa tai antaa asioidenhoito kokonaan ammatti-ihmisen hoidettavaksi?

Ajanvietepalvelu ja seuranpito

Kaipaako isäsi tai äitisi seuraa kahville/ teatteriin/ matkalle ja itse et ehdi mukaan ? Etsitkö kotimiestä omaishoidettavalle?

Ulkoilu ja liikunta

Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeitä ikäihmiselle. Liikunta vahvistaa toimintakykyä. Liikkuminen ulkona lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Aina ei kuitenkaan ulkoilu ja liikkuminen onnistu yksin. HelliE tarjoaa tähän avun.
w

Keskusteluapu

Joskus omaisena on vaikeaa ja raskastakin jutella omien vanhempiensa kanssa elämän kipeistä kysymyksistä. Silloin voi olla apua luotettavasta ulkopuolisesta ihmisestä. Tai ikääntynyt läheisesi kokee yksinäisyyttä ja tarvitsee jutteluseuraa. Keskusteluapu on tätä varten.

Elämäntarinointi

Jokaisella on oma tarinansa, joka pitäisi saada ainakin kerran kertoa toiselle ääneen. Oman elämäntarinan kertominen on joskus jopa hauskaa. Elämäntarinan kertominen voi auttaa.

Asumisneuvonta

Vanhusten asumisneuvonta on tarpeen silloin, kun asiakkaalla ilmenee ongelmaa asumisen kanssa. HelliE- hoivapalvelut on erikoistunut ikäihmisten asumiseen ja pystyy ammattitaidolla ja luotettavasti selvittämään asukkaan tilannetta.

Muut hoivapalvelut

Mikäli yllä mainituista hoivapalveluista ei löytynyt sopivaa ja kuitenkin tarvetta olisi saada tukea ja neuvoa, kannattaa ottaa yhteyttä HelliEeen. Voimme yhdessä löytää ratkaisun tilanteeseenne!