Ajanvietepalvelu ja seuranpito

Kaipaako isäsi tai äitisi seuraa kahville/ teatteriin/ matkalle ja itse et ehdi mukaan ? Etsitkö kotimiestä omaishoidettavalle?

HelliEn ajanvietepalveluista saa mukaan turvallisen seuralaisen, jonka kanssa voi ulkoilla, käydä kahvilla, kirjastossa ja eri kulttuuritapahtumissa, ja joka voi lukea ääneen kirjaa, lehteä tai pelata pelejä. HelliEssä tiedetään hyvin kuinka tärkeässä osassa kulttuuri on ihmisen kokonaishyvinvoinnin kannalta. HellIiEssä ymmärretään myös se, että ihmiset ovat erilaisia siinä, mikä kulttuurimuoto sopii kullekin. HelliE palveluista saat vierellesi ihmisen, joka ymmärtää kulttuuria ja jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia esim. musiikista, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta. Voit ottaa myös ystäväsi mukaan. Ajanvietepalvelun kautta saat mielekästä ja mukavaa ajankulua sekä uusia hienoja kokemuksia.

Kotimiespalvelusta saat luotettavan ihmisen kotimieheksi silloin, kun omaista ei voi jättää turvallisesti yksin kotiin ja kuitenkin sinun pitäisi hoitaa asioita kodin ulkopuolella tai omaa jaksamista esimerkiksi ystäväsi tai harrastuksesi parissa. Kotimies tuo myös vaihtelua hoidettavalle. Kotimiestä voi tarvita myös silloin, kun kotiutuu sairaalasta ja ei vielä omin avuin pärjää kotona.

Matkaseurapalvelu tarjoaa luotettavaa ja hyvää seuraa, silloin kun matkanteko ei onnistu yksin tai haluaa vain jakaa matkakokemukset toisen kanssa. HelliE voi hoitaa puolestasi myös matkaan liittyvät asiat.Tämä palvelu mahdollistaa turvallisen ja mukavan matkustamisen.